De Winkel

Bijna 30 jaar geleden opende de beroemde schrijver Roald Dahl Kinderboekwinkel Nijmegen aan de Kannenmarkt 27. Zijn rechterhand, illustrator Quentin Blake, kon hierbij niet aanwezig zijn en maakte speciaal voor de gelegenheid een aantal tekeningen die wij nu nog steeds gebruiken als onze boekenleggers.

Al bijna 40 jaar zitten we dus al in dit pand op een van de mooiste plekjes van Nijmegen. We zitten een beetje verscholen, een zijstraatje van de Grote Markt, maar de Kannenmarkt is zeker een bezoekje waard. Geweldige horeca in de straat en een prachtig uitzicht op het mooie oude Waaghgebouw, daar verkopen wij vijf dagen per week met enorm veel enthousiasme de mooiste kinderboeken.

Bovenverdieping

Op de benedenverdieping vind je alle boeken en een speelplekje voor de kleintjes. Boven is een ‘lekker-liggen-leeshoek’, een kleur- en knutseltafel en de wisselende exposities met bijbehorende prijsvraag waarmee er altijd een boek gewonnen kan worden.

Boven is ook de koopjeshoek. Hierin staan de boeken vanaf 7.50 of minder.

Deze verdieping wordt ook vaak gebruikt om workshops te geven of leesgroepen te begeleiden. Hiervoor kun je onze Facebook/Instagram pagina in de gaten houden of de nieuwsbrief.

over-de-winkel-5-kinderboekwinkel-nijmegen
over-de-winkel-4-kinderboekwinkel-nijmegen
over-de-winkel-3-kinderboekwinkel-nijmegen
over-de-winkel-2-kinderboekwinkel-nijmegen
over-de-winkel-1-kinderboekwinkel-nijmegen
over-de-winkel-2-kinderboekwinkel-nijmegen
previous arrow
next arrow

ons team

ingeborg

vera

mijntje

hester

paulien

anna

marleen

imme

("DOCHTER VAN")