De Winkel

Bijna 30 jaar geleden opende de beroemde schrijver Roald Dahl Kinderboekwinkel Nijmegen aan de Kannenmarkt 27. Zijn rechterhand illustrator Quentin Blake kon hierbij niet aanwezig zijn en maakte speciaal voor de gelegenheid een aantal tekeningen die wij nu nog steeds gebruiken als onze boekenleggers.

Al bijna 30 jaar zitten we dus al in dit pand op een van de mooiste plekjes van Nijmegen. We zitten een beetje verscholen, een zijsttaatje van de Grote Markt, maar de Kannenmarkt is zeker een bezoekje waard. Geweldige horeca in de straat en een prachtig uitzicht op het mooie oude Waaghgebouw, daar verkopen wij zes dagen per week met enorm veel enthousiasme de mooiste kinderboeken.

Bovenverdieping

Op de benedenverdieping vind je alle boeken en een speelplekje voor de kleintjes. Boven is een ‘lekker-liggen-leeshoek’, een kleur- en knutseltafel en de wisselende exposities met bijbehorende prijsvraag waarmee er altijd een boek gewonnen kan worden.

Boven is ook de koopjeshoek. Hierin staan de boeken vanaf 7.50 of minder.

Deze verdieping wordt ook vaak gebruikt om workshops te geven of leesgroepen te begeleiden. Hiervoor kun je Facebook in de gaten houden of de nieuwsbrief.

over-de-winkel-5-kinderboekwinkel-nijmegen
over-de-winkel-4-kinderboekwinkel-nijmegen
over-de-winkel-3-kinderboekwinkel-nijmegen
over-de-winkel-2-kinderboekwinkel-nijmegen
over-de-winkel-1-kinderboekwinkel-nijmegen
over-de-winkel-2-kinderboekwinkel-nijmegen
previous arrow
next arrow

Ingeborg

Moeder van 3 kinderen en altijd les gegeven op een basisschool. Sinds 1 september 2016 de eigenaar van deze geweldige winkel. 

vera

Student en enorm bezige bij. Heel veel en vol enthousiasme bij ons aan het werk!

paulien

Moeder van twee jonge kids, tekstenschrijver en docent Nederlands. Vooral op drukke dagen bij ons aan het werk

Marleen

Moeder van drie kinderen en werkt ook nog in het speciaal onderwijs. Werkt vooral in de winkel als er activiteiten worden georganiseerd.