Kinderboekenweek

5 t/m 16 oktober 2022
68e Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek 2022 vindt plaats van 5 tot en met 16 oktober.

Het thema van deze 68ste Kinderboekenweek is gi-ga-groen. Voor het eerst wordt het Kinderboekenweekgeschenk geschreven door een buitenlandse auteur en illustrator: Andy Griffiths en Terry Denton. Edward van de Vendel, die de boeken van Griffiths en Denton vertaalde, zal deze taak ook voor het Kinderboekenweekgeschenk op zich nemen. Marije Tolman maakt het Prentenboek van de Kinderboekenweek.


Het Kinderboekenweekgeschenk wordt jaarlijks tijdens de Kinderboekenweek door de boekhandel cadeau gedaan bij besteding van ten minste 12,50 aan kinderboeken. Het Prentenboek zal tijdens de Kinderboekenweek voor een klein prijsje in de winkel te verkrijgen zijn.

Informatie
Dit jaar wordt de Kinderboekenweek ook weer een groot feest. Wanneer bekend is wat er allemaal te doen is in de winkel komt dat natuurlijk hier op de site te staan. Wil je alvast meer informatie over de Kinderboekenweek kijk dan op de speciale website van de Kinderboekenweek.

Het CPNB-lespakket

Het CPNB-lespakket  bestaat uit:

  • Een bewaarmap met lessuggesties; de lessuggesties behandelen de Kerntitels van de kinderboekenweek
  • Het Kinderboekenweekgeschenk
  • Het Prentenboek van de Kinderboekenweek
  • De Kinderboekenkrant
  • De Voorleesgids
  • Verschillende Kinderboekenweekaffiches (A2-formaat)

Het officiële lespakket, het versier-je-klas-pakket en natuurlijk de kerntitels kunnen weer direct bij ons besteld worden De boeken bij het lesmateriaal – de kerntitels – zijn natuurlijk het hele jaar bij ons te koop. Voor dit alles kun je ons een mail sturen of bellen naar 024-3240096. Ze zijn bovendien t.z.t. te bestellen via onze webshop. Scholen krijgen bij ons de maximale scholenkorting op de aankoopprijs.

Daarnaast kan het ook via het CPNB worden besteld en bij ons in de winkel worden opgehaald.


kinderboekenweek-4
kinderboekenweek-3
kinderboekenweek-2
kinderboekenweek-1
previous arrow
next arrow
ac85f758-e042-4992-b590-5522615efdc2-1